[segment id=”team-info”]

[blockquote] Mnenja naših naročnikov so pomembna za nadaljni razvoj in kakovostno delo. [/blockquote]

[/segment][divider_line]

[segment id=”testimonials-section”]

[fancy-heading2]Testemoniali[/fancy-heading2]

[one_half]

“Sodelovanje z Anjo lahko opišem kot prijetno in brez stresa, kar mi je ob vsem kar se trenutno dogaja okoli nas še kako pomembno. To lahko pripišem predvsem zaupanju, v njeno strokovnost in odzivnost kot nenazadnje njenem osebnem pristopu. Zaradi sprotnega prilagajanja in vključevanja zunanjih strokovnjakov nam je zagotavljala celotno podporo za promocijo EU projekta Wood E3.”

KGZS

Mihael koprivnikar

[/one_half][one_half_last]

“Tvoje pisanje jemlje dih ne samo nam, ampak vsem znancem katerim pokažemo tvoje delo, vsi ostanejo brez besed. Delaj to še naprej, ker resnično obvladaš! Čudovita pisateljica, enkratne ideje, profesionalen odnos, vse v presežkih!”

Cvetličarna Markuš

Cvetličarna Markuš

[/one_half_last]

[one_half]

“Anja je zelo predana svojemu delu, še posebej sem bil navdušen nad njenim vrtanjem, vztrajanjem da pride zgodbi, prispevku do dna in da res predstavi zgodbo, prispevek v dobri, pozitivni in zanimivi obliki. Poleg tega ni površinska, najprej se je seznanila z našim podjetjem, šele nato se je lotila pisanja. Tudi določene stvari, kot so vrednote, o katerih nismo razmišljali, nam jih je pomagala formulirati, kar nam pomaga tudi na predstavitvah pri strankah, saj tako točno vemo, kje je naša pozicija, kaj delamo drugače in kaj bi zanimalo naše stranke.”

digiGRAL

Aljaž Podlogar

[/one_half][one_half_last]

[/one_half_last]

[/segment]

[segment id=”services-home”]

Reference

[show_portfolio number_of_columns=4 post_count=24 image_size=’medium’]

[/segment]