Pravno obvestilo

Politika odgovornosti

Vsebina na spletnih straneh www.fenomena.si je informativne narave. Trudimo se za pravilnost informacij. Ne zagotavljamo popolne točnosti vseh objavljenih podatkov. Zato tudi ne prevzemamo nobene odgovornosti za posledice, ki jih povzročijo informacije na tej spletni strani ali nedelovanje spletne strani, vključno s kakršnokoli materialno ali nematerialno poslovno škodo. Vsebina se lahko spreminja kadarkoli, brez obveznosti po obveščanju uporabnikov.

Pravilnik o piškotkih

Spletna stran www.fenomena.si uporablja piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Piškotki ne vsebujejo nobenih dejanskih podatkov o uporabniku.

Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati piškotke za zbiranje analitičnih podatkov.

Ime Tip Trajanje Opis
_utma Google Analytics 2 leti Statistika ogledov spletne strani
_utmb Google Analytics 30 min Statistika ogledov spletne strani
_utmc Google Analytics Do zaprtja brskalnika Statistika ogledov spletne strani
_utmz Google Analytics 6 mesecev Statistika ogledov spletne strani

 

Na spodnjih povezavah najdete informacije o tem, kako lahko nadzor piškotkov uredite preko brskalnika. Potrebno pa je pudariti, da v kolikor izklopite piškotke v vašem brskalniku, te nastavitve veljajo globalno-za vse spletne strani, ki jih boste obiskali: